Ahol sütit rejt az óriás rágógumi - Sugar!

Ahol sütit rejt az óriás rágógumi - Sugar!

2013. nov 05.

A SUGAR! új kollekciójában semmi sem az, aminek látszik! Tegnap este megelevenedtek a gyermekkori álmok, és hatalmas méretű rágógumik, nyalókák és csokik lepték el a Paulay Ede utcai üzletet. Azonban a látszat csal, mert ezek mind a legújabb sütemény kollekció darabjai. 

sugar06.jpg

A CandyLand kollekció bemutatóján néhány gyerek is részt vett a sajtó mellett. Azon gondolkoztam, hogy ha most az ő korukban lennék, akkor ez az este egy álom megtestesülése lenne. Kicsit felnőttként is az volt...

sugar03.jpg

Az előző, Párizs inspirálta kollekció után most nem egy valóságos nagyváros ihlette a sütemény kollekciót, hanem a gyermekkori álmok legédesebb részletei elevenednek meg.

"Itt a fák óriási nyalókák, de a nyalókák igazából sütemények, a kerítés cukorból van, de a cukorka igazából friss gyümölcsös desszertköltemény…" - írja ismertetőjében a SUGAR!.

sugar07.jpg

Az új sütemények receptúrájában megjelentek olyan ízek, mint a rebabara, a gránátalma, a feketeribiszke vagy épp a bergamot citrus; a minőségi alapanyagokat a Valrhona csokoládék szinte teljes repertoárja teszi teljessé, köztük a 80%-os Coeur De Guanaja vagy a Dulcey sült fehércsokoládéval. Textúrájában is igen gazdag süteményeket mutatott be a SUGAR!, például a Chocorange névre keresztelt narancsos-csokoládés luxusdesszertben a mesék varázslatos hetes számával találkozhatunk.

Már előre edzettem lélekben a tegnap estére és felkészítettem magam arra, hogy jó blogger módjára mindenből egy falatot meg kell kóstolnom a mai bejegyzés hitelessége érdekében (jaj de rossz :) ). Bevallom, négy apró süteményig jutottam, viszont azok meggyőztek annyira, hogy ki merjem jelenteni, bármit választotok az új kínálatból, nem hibázhattok.

sugar05.jpg

Az édes találkozik a sóssal, a habos a krémessel, a puha a kemény, roppanós csokoládéval... No de, hogy konkrétan is megismerjétek a süteményeket, összeállítottam róla nektek egy Pinterest táblát kis leírásokkal. Ki mit választ? :)