Nem mindennapi design webshop indult

Nem mindennapi design webshop indult

2013. okt 31.

Néhány napig egy számomra titokzatosnak tűnő újdonság tartott lázban. Már az indulás előtt ügyes kommunikációval vezette be magát a köztudatba a Háromszoba, nem csak a Facebookon, hanem a Pinteresten és a Google+-on is. Csupán annyit lehetett tudni, hogy hamarosan egy új vásárlós oldallal lesz több az internet, ahol viszont egyedi és különleges dekorációt találhat az ember, ráadásul már indulásnál kedvezménnyel jutalmazzák a korai követőket. 

Tegnap végére ért a visszaszámlálás, és elindult a Háromszoba! De mi is ez?

"A honlapunkat azoknak dedikáljuk, akik belefáradtak már a diszkontáruházak, lakberendezési multiláncok egysíkú, tömegízlést kiszolgáló kínálatába, vágynak valami újra, olyan dolgokra, amilyenekbe nem fognak minden vendégségben belebotlani. Valami egyedi, különleges, exkluzív élményre." - definiálja magát a Háromszoba. Az exkluzivitás megteremtése érdekében minden csak limitált példányszámban, korlátozott ideig vásárolható meg az oldalon. 

Az első kollekció november 10-ig rendelhető, és a Krasilnikoff porcelán popcornos és édességes edényeiből áll, amely az idei őszi-téli kollekció része és tudomásom szerint máshol nem kapható Magyarországon. Érdemes lecsapni rá, ha szeretnéd elkápráztatni vendégeidet a nem szokványos ropogtatnivaló tálalással!

Popcorn_01.jpgPopcorn_02.jpg

A termékek időszakos elérésével én máris nehéz helyzetbe kerültem, hiszen nincsenek hetek hosszasan ülni a döntés felett, mindenesetre az biztos, hogy gyakran vissza fogok nézni a Háromszoba aktuális vásárára!