A legjobb magyar lakberendezési webshopok

A legjobb magyar lakberendezési webshopok

2013. okt 04.

Megmutatom hova fordulj, ha nem szeretnél felállni a fotelből és üzletről üzletre járni, viszont egyszerűen viszket a tenyered egy kis vásárlásra (tudom, ez képzavar). Ezek a webshopok nekem még nem okoztak csalódást, úgyhogy a tél és a karácsony közeledtével érdemes végignézni a kínálatot, mert folyamatosan kerülnek fel az új őszi-téli kollekciók. 

skandi03.png

Skandi Trend

Ha szereted a vintage, az északi országokra jellemező vidéki stílust, akkor ezt neked találták ki! 8 márka termékeiből válogathatunk, amelyek közül az én személyes kedvenceim a dán GreenGate és az Ib Laursen. Érdemes figyelni a folyamatos akciókat, mert bár nagyon egyedi és cuki kiegészítőket lehet itt vásárolni otthonra, nem olcsó... Ettől függetlenül az újabb és újabb porcelán bögre vásárlásról nehezen beszélem le magam :)

skandi02.jpgskandi01.jpgib.jpg

Ribiszke

A Ribiszke kicsit olyan, mintha a SkandiTrend kishúga lenne, no nem a kínálat mérete miatt! A webshop egyértelműen a nőket veszi célba. Romantikus, shabby chic, vintage, skandináv stílusú lakberendezési tárgyakat kínál, lényegében ugyanazoktól a gyártóktól mint az előző webshop, csak mintha szélesebb lenne a választék. Ez jó lehetőséget nyújt arra, hogy az ember összehasonlítsa a kínálatot és az árakat! Igazság szerint nem volt könnyű megegyező terméket találnom, végül arra jutottam, hogy a Ribiszke nagyjából 200 forinttal kínálja olcsóbban azt, amit a SkandiTrend is. Megnyugtató! Az apróságok mellett itt egész komoly bútorokat is vásárolhatunk, jellemzően a European Heritage-től (ami nem skandináv, hanem romániai). 

konyha.jpgkrasilnikoff.jpg

Boróka Otthonbolt

Ez az a bolt, ahol hazudok, ha azt mondom webshopon rendelek, mert helyette inkább besétálok a Móricz közelében lévő boltjukba, hogy saját szememmel lássam a kínálatot. Ugyanakkor előfordul, hogy valami csak webshopon keresztül érhető el, a boltban nem árulják. Körülbelül 20 gyártó között lehet válogatni a webshopon, köztük magyar tervezők és viszonteladók termékei is elérhetőek, sőt kézműves csokit is rendelhetsz. A webshop egyébként nagyon szépen felépített, átlátható rendszerben működik, nézz körbe!

kezmuves-csokolade.jpgboroka.jpg

Stilshop

A romantikus vizekről evezzünk kicsit designosabbra! A Stilshopot a méltán népszerű Stilblog írója álmodta meg és fejleszti rendületlenül. A választék egyelőre nem túl széles a Design kategóriában, azonban a frantaagi tervezte Staarlight lámpákért már önmagában megéri ellátogatni a webshopra. 

staarlight.jpg

Vivre

A Vivre teljesen új felfedezés az életemben, azonban elég jó ponttal indított azáltal, hogy minden nap vannak akciók, sőt még az általam preferált country stílusnak is külön részt szenteltek a webshopon. Ha valami drága, akkor ez a kínálat az, dehát ki ne vágyna egy párizsi kávézót idéző asztalkára a lakásba?!

bistro.jpg

Ha neked is van kedvenc lakberendezési webshopod, akkor oszd meg!