Nem okoz csalódást a H&M Home

Nem okoz csalódást a H&M Home

2013. sze 13.

Bár az előzetesen összerakott "bevásárló listámból" semmit sem teljesítettem, mégis jó érzésekkel távoztam a tegnap megnyitott H&M Home-ból. Végre van választási lehetőség az IKEA mellett és nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, ahhoz, hogy némi változatosságot, egyediséget vigyünk a lakásba. 

hm.png

Noha első hallásra talán ellentmondást fedezhettek fel abban, hogy egy olyan világszerte elterjedt bolthálózat termékeivel vihető egyediség a lakásba, mint amilyen a H&M is, ne ítéljetek elsőre. A westendi üzlet lakberendezési részlege rengeteg olyan stílusú terméket kínál, amilyet eddig máshol Magyarországon nem, vagy csak sok pénzért lehetett beszerezni. Ráadásul, ha hihetünk a híreknek, akkor a kínálat viszonylag gyakran fog módosulni, így akiben van némi affinitás a lakberendezéshez, az akár néhány havonta a kiegészítők lecserélésével újíthatja meg otthonát.

párnák.jpg

A tegnapi nyitási tömeg ellenére begyűjtöttem két szuper párnahuzatot, amelyek tökéletesen illenek az IKEA-ban párszáz forintért vett, és már épp a kiszelektálás előtt álló párnáimra. A puha műszőrme huzat olyan, amihez szívesen ér hozzá az ember és különleges, markáns kiegészítője a szobának, a fekete-fehér csíkos pedig divatosan váltja át a nyárias hangulatot ősziesre. 

Mindenesetre biztos, hogy újra alaposan körbe kell néznem a H&M fürdőszobai és konyhai kiegészítői között, mert igazi "must have" darabokra leltem. Amíg azonban erre nem tudok időt szakítani, addig marad az online válogatás a H&M weboldalán, ahol már forintban is olvashatóak az árak. 

Welcome.