Selyemfényű színkavalkád Balázs Lillánál

Selyemfényű színkavalkád Balázs Lillánál

2013. ápr 19.

Aki rendszeresen olvassa a blogot, az tudhatja, hogy nem kifejezetten szeretem magamon az ékszereket, de ha mégis, akkor igencsak kényes vagyok az anyagára.

Balázs Lilla újonnan megnyílt showroomjában olyan kiegészítőkkel találkoztam, amelyek nem csak lágy szépségűek, hanem kellemes tapintásúak is. Ha lehet különbséget tenni, akkor tavasszal és nyáron még kiemeltebben fontos a bőrnek jóleső anyag közelsége. 

01.jpg

Lillával nem először találkoztam, ám kedvessége minta tovább hatványozódott volna, amihez bizonyára hozzájárult a saját showroom megnyitásának öröme is. Pezsgővel kínált az előtérben, majd bevezetett a tágas, világos és barátságos szobába, ahol a színeket kizárólag az általa tervezett kiegészítők adják. 

02.jpg

Ezek a színek közül pedig nem könnyű választani: kék, lila, rózsaszín, fekete, fehér... Hosszas válogatás után sikerült ráböknöm erre a gyönyörű selymes fényű darabra. Biztos, hogy ez lesz számomra a tavasz egyik kedvence!

06.jpg
Kivéve, ha beszereznék egyet az új kollekció darabjaiból is... Lilla a púderes bőrkiegészítőkkel ezúttal gömbölyded formákról a szögletesre váltott, és a lágyság helyett inkább egy kis vadság került a középpontba.

05.jpg

Vasárnapig még ti is meglátogathatjátok Őt, ahol most leárazással is vár!