250 színnel érkezik a tavasz a MÖBELKUNST-ba

250 színnel érkezik a tavasz a MÖBELKUNST-ba

2013. feb 26.

Újdonsággal rukkolt elő a MÖBELKUNST vintage design vásár, amely ezúttal elsősorban a gyerekszobát érinti, de a színeket kedvelő felnőtteket sem zárják ki. 

Az egyik legnehezebben fellelhető bútordarab a kényelmes, íróasztalhoz passzoló szék, ami jól is néz ki, lehetőleg nincs horrorisztikus ára, és nem kell félév múlva leselejtezni. Nemrég érkezett a MÖBELKUNST-ba egy nagy adag hetvenes évekbeli Flötotto iskolaszék, elnyűhetetlen és ergonomikus német darabok hajlított fából, fém csillagtalppal. Forgós, állítható magasságú, szépen alkalmazkodó bútorok, a felnőtt avagy tini verzió ráadásul hidraulikusan emelhető.

betumentes_800.jpg

A székek történetéhez hozzátartozik, hogy a többségükön mindenféle állatos matricák voltak, amiket a tisztítás eltüntetett, de felhívták rá a figyelmet, hogy gyerekeknek mennyire fontos, hogy kötődjenek a saját tárgyaikhoz, valamilyen módon személyessé tegyék őket. A MÖBELKUNST csapatának az az ötlete támadt, hogy bár szép mélybarna színűk van - de sokkal jobban működnének színesen, főleg a gyerekszobában. Mielőtt nekiestek volna a székeknek, hogy véletlenszerű színekre fessék őket, úgy döntöttek, a vevőkre bízzák a választást.

Az elmúlt hetekben tesztelték a festékeket, és a felületkezelést, hogy biztosan ellenállóak és kopásállóak legyenek, így a színes festék biztosan nem fogja befogni a gyerekek ruháját, nem fog apró szemcsékben leperegni. A kiválasztott festékből több, mint 250 árnyalat elérhető, úgyhogy nem lesz nehéz mindenkinek megtalálnia a kedvencét.

szinskala.jpg